Winter Sale 20% Off | Prefall Collection

Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και το απόρρητο αυτών των δεδομένων είναι το κύριο μέλημά μας. Είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με τους κανόνες διαφάνειας και όλους τους άλλους κανόνες και υποχρεώσεις που επιβάλλει ο νέος GDPR.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ
Η ακόλουθη πολιτική απορρήτου αντικατοπτρίζει την πολιτική της εταιρείας «Βασίλης Ζούλιας Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.» και την εμπορική επωνυμία «Βασίλης Ζούλιας». Αναφορές στην πολιτική απορρήτου σε «Βασίλης Ζούλιας», «εμείς», «μας», σημαίνει την παραπάνω εταιρεία που είναι εγγεγραμμένη στην Ελλάδα όπως αναφέρεται παραπάνω στην ενότητα «Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις». Ελέγχουμε τους τρόπους συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων και τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας, έχοντας επίγνωση ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πολύτιμα, γι' αυτό καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα προστατεύσουμε και να σας επιτρέψουμε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα νόμιμα δικαιώματά σας .

Η πολιτική μας ρυθμίζει τα δεδομένα τόσο του επισκέπτη της ιστοσελίδας μας όσο και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και αφορά τη διαδικασία των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν κάποιος δεν συμφωνεί με την πολιτική μας, είναι ελεύθερος να εγκαταλείψει είτε τον ιστότοπό μας είτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Όταν αποκτάτε πρόσβαση στον ιστότοπό μας: www.VassilisZoulias.com ή εγγράφεστε στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, ενδέχεται να μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα όπως το όνομα σας, τη διεύθυνσή σας, τη διεύθυνση  του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και το φύλο σας.

Η διεύθυνση email που ενδέχεται να παρέχετε για να εγγραφείτε στην υπηρεσία email ή να εγγραφείτε μέσω ηλεκτρονικών φορμών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας στείλουμε πληροφορίες, να απαντήσουμε σε ερωτήματα, να σας προσκαλέσουμε σε διάφορες εκδηλώσεις, να σας ενημερώσουμε για ειδικές ενέργειες της εταιρείας μας ή να σας στείλουμε τα νέα μας και παρόμοιες πληροφορίες . Επιπλέον, η δραστηριότητα ενός επισκέπτη παρακολουθείται χρησιμοποιώντας το Google Analytics. Το Google Analytics υπόκειται στην πολιτική απορρήτου της Google, Inc., την οποία μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της Google. Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού μας για τους επισκέπτες μας και δεν περιλαμβάνουν στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα, στοιχεία επικοινωνίας ή αριθμούς πιστωτικών καρτών. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή ή να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντάς μας ταχυδρομείο στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: contact@vassiliszoulias.com

Τα αρχεία καταγραφής διακομιστή Ιστοτόπου διατηρούνται σε προσωρινή βάση και στη συνέχεια διαγράφονται από τα συστήματά μας.

Για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος «Βασίλης Ζούλιας» και για την παραγγελία προϊόντων της εταιρείας μας, θα σας ζητηθεί να δώσετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για μια τέτοια συναλλαγή, το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση της παράδοσης των προϊόντων, τον αριθμό τηλεφώνου σας (οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου καθορίσετε) και τη διεύθυνση email σας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε εκ νέου στο Paypal ή στη Viva που είναι υπεύθυνοι να προχωρήσουν στην πληρωμή των προιόντων. Λάβετε υπόψη τότο το Paypal όσο και η Viva έχουν τους δικούς τους όρους χρήσης και πολιτικές απορρήτου για τους οποίους δεν μπορούμε να φέρουμε ευθύνη. Εάν δεν μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ζητάμε το ελάχιστο των δεδομένων που απαιτούνται για τη συναλλαγή. Με τη χρήση του ιστότοπου, παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στην «Βασίλης Ζούλιας» να επεξεργαστεί τα σχετικά προσωπικά δεδομένα για την εκπλήρωση της παραγγελίας σας και δηλώνετε ότι όλες οι πληροφορίες που δίνονται είναι αληθείς και ακριβείς.

ΠΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Αυτά τα δεδομένα διατηρούνται στα αρχεία μας για όσο διάστημα η συναλλαγή είναι σε διαδικασία ολοκλήρωσης. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής και το χρονικό διάστημα που απαιτείται νομικά για οποιαδήποτε πιθανή επανεξέταση ή επιστροφή των εμπορευμάτων, τα δεδομένα σας φυλάσσονται με ασφάλεια μετά τη διαδικασία της «ψευδωνυμοποίησης»

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Η εταιρεία μας μπορεί να επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για την τήρηση αρχείων των ενδιαφερόντων σας και να σας ενημερώνει για προσφορές, πωλήσεις και σχετικά με τις δραστηριότητές μας, νέα. Μπορούμε επίσης να τα χρησιμοποιήσουμε για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία του χρήστη και να μας επιτρέψουμε να παρέχουμε τον τύπο περιεχομένου και προσφορών προϊόντων που σας ενδιαφέρουν περισσότερο ή για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα ή για να μας επιτρέψουν να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα αναφορικά με αιτήματα στην εξυπηρέτηση πελατών ή για τη διαχείριση διαγωνισμού, προωθητικής ενέργειας, έρευνας ή άλλης συναφούς δραστηριότητας του ιστότοπου ή αποστολή περιοδικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την παραγγελία σας ή άλλα προϊόντα και υπηρεσίες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Όσον αφορά τα Προσωπικά Δεδομένα σας, διατηρείτε, μεταξύ άλλων, τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης, εξαίρεσης και διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»), όπως ορίζεται συγκεκριμένα στα άρθρα 13-22 του Κανονισμού . Σε αυτό το πλαίσιο, ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχετε πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας που διατηρούμε σε βάσεις δεδομένων για να τροποποιήσετε, να διορθώσετε ή να ενημερώσετε αυτά τα δεδομένα, ακόμη και για να αντιταχθείτε – ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο – στην επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων που σας αφορούν, καθώς και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με την επεξεργασία τους ή να ζητήσετε την οριστική διαγραφή τους από τα αρχεία της Εταιρείας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που θα αναφέρονται κάθε φορά στο μήνυμα που λαμβάνετε μέσω του σχετικού μέσου επικοινωνίας (όπως e-mail ή μηνύματα SMS).

Εάν επιθυμείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας από όλα τα ενημερωτικά δελτία μας και τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας για μάρκετινγκ, προωθητικά προϊόντα ή/και υπηρεσίες, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής όπως υποδεικνύεται στα μηνύματα που λάβατε. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω e-mail στο contact@vassiliszoulias.com ή τηλεφωνικά στο 210-7225613. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν προχωρήσουμε στο αίτημά σας.

Μπορείτε επίσης ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να διαγραφούν οριστικά τα Προσωπικά σας Δεδομένα που τηρούνται στα αρχεία μας, επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω e-mail contact@vassiliszoulias.com ή τηλεφωνικά στο 210-7225613. Θα απαντήσουμε εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας. Εάν δεν ανταποκριθούμε ή η απάντησή μας δεν κριθεί από εσάς ως ικανοποιητική, έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων και να ζητήσετε εξέταση της απάντησής μας ή παράλειψη της ενέργειάς μας.

Σε περίπτωση αιτήματος διαγραφής από εσάς:

(α) Θα σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε και να κάνουμε διαθέσιμα τα Προσωπικά σας Δεδομένα (εκτός εάν απαιτείται ή απαιτείται διαφορετικά από το νόμο).

(β) Θα διαγράψουμε όλα τα Προσωπικά Δεδομένα σας από τις βάσεις δεδομένων μας, εκτός από αυτά που περιέχονται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλληλογραφία ή άλλα έγγραφα που ενδέχεται να διατηρούμε, προκειμένου να μπορέσουμε να αποδείξουμε τους όρους της συμβατικής μας σχέσης μαζί σας ή όπως προβλέπεται διαφορετικά από την ισχύουσα νομοθεσία.

(γ) Λαμβάνοντας υπόψη τη διαθέσιμη τεχνολογία και το κόστος εφαρμογής, θα λάβουμε εύλογα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να ενημερώσουμε άλλους υπεύθυνους επεξεργασίας δεδομένων που επεξεργάζονται για λογαριασμό μας τα Προσωπικά Δεδομένα σας, όπως προαναφέρθηκε συγκεκριμένα, ότι ζητήσατε τη διαγραφή από αυτούς ( οι εκτελεστές που επεξεργάζονται) τυχόν συνδέσμων με τέτοια δεδομένα ή αντίγραφα ή αναπαραγωγές τέτοιων Προσωπικών Δεδομένων.

Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού προχωρήσουμε στο εν λόγω αίτημά σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Δεσμευόμαστε να λάβουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και από τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημιά προσωπικών δεδομένων. Τα προσωπικά σας δεδομένα, μετά την ολοκλήρωση της αγοράς οποιουδήποτε αγαθού, μεταδίδονται μέσω του διαδικτύου με ασφάλεια χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση υψηλής ποιότητας.

Οι πληροφορίες που μας παρέχετε θα φυλάσσονται στα συστήματά μας, τα οποία βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας ή σε εκείνα ορισμένου τρίτου μέρους. Ενδέχεται επίσης να επιτρέψουμε την πρόσβαση στις πληροφορίες σας σε άλλα τρίτα μέρη που ενεργούν για λογαριασμό μας για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή για άλλους σκοπούς που έχουν εγκριθεί από εσάς.

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα τα χρειαζόμαστε προκειμένου να εκπληρώσουμε τους σκοπούς μας που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή για να συμμορφωθούμε με το νόμο.

Η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα και προφυλάξεις για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την κατάλληλη χρήση των δεδομένων σας. Ωστόσο, κανένα τεχνικό μέτρο ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλές.
Η εταιρεία μας θα επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με τον GDPR (ΕΕ 2016/679) και τη σχετική εθνική και κοινοτική νομοθεσία (δηλαδή τον Ν. 2472/1997).
Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την παρούσα πολιτική εάν είναι απαραίτητο προκειμένου να συμμορφώνεται με τη σχετική νομοθεσία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
Εάν υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που ορίζονται σε αυτήν την πολιτική.